tisdag 24 juni 2014

Mamma

Idag är det 10 år sedan min lilla mamma lämnade oss. Det var midsommarafton 2004. På ett vis känns det som det var väldigt längesedan för så mycket har hänt i mitt liv sedan dess, och på ett annat vis känns det som nyss.

Jag saknar henne varje dag och det kommer jag alltid att göra. Det finns ingen som mamma! Hon är oersättlig, till henne kan man komma med allt. Det finns ingen som älskar så gränslöst som en mamma älskar sina barn.

Jag sörjer att hon inte fick uppleva mina barn, hennes barnbarn och det liv vi har skapat här i Hult. Jag sörjer också oerhört mycket att mina barn inte fick träffa varken mormor eller morfar. Hon skulle varit en stolt mormor. Jag saknar att prata med henne om allt och inget, alla hennes uttryck och krassa humor som jag tror jag ärvt en del av... Jag kan även höra hur jag ibland låter som hon och hur hon fostrat mig in i vissa saker. Idag har jag till exempel börjat "sommarstäda". Det ska man ju göra?!? Tvätta mattor, sofföverdrag och sådant. Typiskt mammaviktigt!

Samtidigt är jag glad över att hon slapp ifrån sina sjukdomar. De sista åren efter att pappa gått bort tappade hon helt sugen och blev bara sämre och sämre tills hon inte orkade mer. Det känns ibland väldigt orättvist att man ska behöva mista båda sina föräldrar så tidigt men livet går vidare och jag är väldigt glad och tacksam över det liv jag har idag. Min älskade Daniel och våra tre skatter ♥

Vi tänker på dig idag mamma och jag saknar dig ändlöst ♥♥♥
Din lilla tös som blivit stor nu!

1 kommentar:

  1. Åh Annika, jag sörjer med dig för din skull <3 Här kommer det tårar nu och jag hoppas att du har andra äldre i ditt liv som du kan dela dina fina barn med. Kram Lina

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!