tisdag 14 februari 2012

Melodifestival

Vilken härlig helg vi har haft, en sådan där som vi lever länge på! I lördags fick vi chansen att åka med ett par goda vänner på melodifestivalen i Göteborg och det var sååå kul!! Vi hade kanonbra platser och följde "spektaklet" från parkett. Rad 6 närmare bestämt...Vi skymtar i rutan, men man måste nog veta var vi satt för att se oss. Vilken stämning!
Innan var vi ute och åt god mat på en grekisk restaurang. Det är lyx för småbarnsföräldrar!Sedan sov vi hos svärmor som passade barnen, så på söndagen passade vi på att göra sta´n. Promenad i fina vädret och badhuset.

Trötta och glada kom vi sedan hem till Hult på kvällen, taggade med energi för en ny vecka. Energin räckte dessvärre inte så långt för i dag är jag hemma med sjuk lill-fia. Sånt är livet.

Kram till er alla på alla hjärtans dag ♥♥♥. Vad kul det är att ni läser min blogg och lämnar en liten kommentar ibland, det gör mig så glad!!

//Annica

1 kommentar:

  1. Hej Här är vi också hemma och är sjuka.Linn ska till skolan imorgon men Linus får va hemma han har en bedrövlig hosta.Kram Emma

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!