torsdag 18 augusti 2011

Renoveringstrött

Men bara lite och förhoppningsvis tillfälligt. Det har renoverats flitigt de senaste åren och fortfarande är det många projekt på gång och halvfärdiga. Det är väl just det där sista... när det nästan är färdigt och det dröjer ett år eller två innan det är helt färdigt som jag tröttnar lite på. Det är ju bara att ta tag i, men ibland är det svårt!
Jag älskar verklgen att fixa och dona och göra det fint. Nu i sommar har vår sommarstuga fått sig ett lyft med färg både ute och inne. Även nytt tak ute och inne. Kvar är det kombinerade köket/ sovrummet som ska målas och tapetseras. Funderar på denna tapet i sovdelen:

Den är från kollektionen Bohème, Boråstapeter.

 Intill vårt hus ligger "Lillestugan" som är ett av höstens projekt. Drömmen är att en dag få stugan så bra iordning att man kan ha den som gäststuga. Men det dröjer nog... I år ska den få hela väggar! Välkommen in!
Ha det bäst! Kram Annica

1 kommentar:

  1. Men annica, det är allt bäst att ni fixar lillestugan i år så slipper ni ha oss på vardagsrumsgolvet nästa midsommar också (om vi inte lyckas lura av johan husvagnen). Det hinner ni väl med ;)) Kram anna

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!