torsdag 29 mars 2012

Tebax!!

Nu är jag tillbaka igen! Vi håller tummarna att vi får vara friska nu....Just här och nu är vi det och det är jag glad över!!

En liten incident i helgen bara... Efter att ha tillfrisknat efter magsjukan så stapplade jag ut för att njuta några minuter i solen. Min kära sambo frågade om det inte var dags att ta fram utemöblerna och erbjöd sig att åka till garaget för att hämta dem. Javisst, vilken strålande idé. Barnen lekte, solen sken och jag kände hur krafterna sakta återvände.
Då ser jag i ögonvrån hur lilla E kämpar med att flytta en stor zinkbalja och hur hon trampar på kanten av baljan så den far upp rakt i pannan på henne. Ett stort jack och massa blod. N fick springa och hämta pappan och sen bar det iväg till jouren för ihoplappning. Men man får väl ändå säga att det gick bra och att det är sådant som händer och allt sånt... Lilla E var så tapper och duktig hos doktorn och bär stolt sitt plåster och berättar gärna om vad som hänt.
Vilket härligt vårväder vi har haft! Idag något kallare men i tisdags när jag råkade ha min lediga dag så var det alldeles strålande. Jag älskar när det börjar spira i rabatten och när man kan sitta ute och fika i solen. Välkommen våren ♥♥♥Lite nytt till hemmet har det blivit också. Det kanske hör vårkänslorna till? Köpte en ny hissgardin till lilla E´s rum och så har jag snickrat färdigt förvaringsbänken till hallen!


 
Här får det plats många mössor och vantar!

På återseende!

//Annica1 kommentar:

 1. Vilken bra bänk du gjort Annika. Du skulle ju kunna jobba som snickare.
  Och så ett härligt fårskinn. Precis ett sådant
  får har jag också slaktat och av skinnet har jag klätt om sitsen på 6 stolar som jag fyndat på återvändan. Fåret fann jag i ladan mellan
  Vänersborg och Vargön.
  Kram från Elisabeth

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!