tisdag 6 mars 2012

Tittut!

Här duggar det inte tätt mellan inläggen...Jag inväntar inspiration.

Den här sjukstugan suger musten ur mig. Idag är första dagen sedan fredags som jag är uppe på benen, har legat helt pall i influensa hela helgen. D och N började med feber idag så nu vet vi vad vi har att vänta. Lilla E däremot har energi för oss allihop. Tycker såklart att vi är världens tristaste.
Som pricken över i:et har jag inte mindre än 4 stora munsår.... Jag ser verkligen inte klok ut. Gubben tyckte att jag hade vissa likheter med Lulu Carter..."taaack"

När jag ringde barnens förskola imorse för att meddela att de inte kom (efter att ha varit där igår, första dagen på 3 veckor) sa personalen att de aldrig någonsin varit med om någon familj som varit så mycket sjuka...Nej inte jag heller. Vinner vi något tro?

Fattar att detta är supertrist att läsa om men nu har jag fått gnälla lite igen och tänker ta en paus härifrån tills vi är friska och inspirationen och lusten har återvänt.

Drömmer om sommaren....


Ta väl hand om varandra där ute ♥
//Annica

4 kommentarer:

 1. Hej era stackare.Nu får de va slut på bacillerna.Krya på er hela bunten.Kramar från oss på Landa

  SvaraRadera
 2. Krya på er! Roger har också haft något, men jag vet inte om det är flunsan, men ganska dålig har han varit och han är fortfarande inte helt OK.
  Kram från grannarna!

  SvaraRadera
 3. Styrkekram från en f.d Stigenbo <3 <3

  SvaraRadera
 4. Hej. jag saknar dina inlägg. kram lina

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!