fredag 13 januari 2012

Depp

Lite dåligt med uppdatering här. Det beror på att jag är sjuk och har så varit i en vecka!! Gaah! Är så himla trött på det. Dunderförkyld och feber så det har varit sängläge i så många dagar att det är konstigt att jag inte fått liggsår. Jo man tappar sugen lite... men jag får väl leta upp den igen och ta nya tag. Nu har jag i alla fall fått penicillin. Då måste jag väl snart bli frisk.
Över jul och nyår lyckades vi hålla oss friska, vilket jag är hemskt glad över. Annars måste jag gnälla lite till och säga att sedan jag började jobba i oktober så har någon familjemedlem varit sjuk varje vecka. Många sjuk och VAB dagar har det blivit.

Jag har roat mig med en del TV-tittande och ett program jag inte följt tidigare säsonger men nu fastnat för är Sveriges mästerkock. Roligt upplägg tycker jag.

En och annan bok har jag även plöjt igenom. Nu senast Mia Skäringers Avig Maria.

Den fick godkänt betyg men inte mer. Har man sett/läst mycket av henne så var det mycket upprepning i denna boken. Inte så mycket nytt. Men hon är ju härlig :)

Kraxiga hälsningar från Hult!
//Annica

1 kommentar:

  1. Efter regn kommer solsken vet du. Snart är du frisk skall du se. Och nästa lördag skall vi ju fira Valter så då måste du vara frisk!!!
    Kryapådig-kramar från anna-

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!