tisdag 13 december 2011

Glad lucia!

Sitter och pustar ut efter en dag fylld av massa lucia-firande.
Började tidigt med luciatåg på jobbet. Min arbetsplats är en förskola, så det hör ju liksom till. I år provade vi ett nytt arrangemang; vi hade det utomhus. Det var jättemysigt med maschaller över hela utegården. För att hålla värmen serverades varm glögg och saft.

Nu på kvällen har vi varit på barnens lucia-firande på förskolan, vårat första så det var lite speciellt. Det var så fint och den stolta mamman fick allt en liten tår i ögat....Framförallt N hade sett fram emot detta, de skulle ju stå på en scen. Vilket är hans största dröm. Innan vi åkte sa han "Jag tänkte ta med trumman och spela lite nu när jag ska stå på scenen" Det var inte bästa läget för det i dag, hans tid kommer nog!

Lilla föken bestämd hade bestämt att vara lucia minsann, så det inhandlades olika attribut till denna utstyrsel. Jag strök och lade upp lucialinnet (som alltid är för långa) Letade upp min gamla lucia-krona och fick den att fungera. Då....Nähä, jag ska vara tomte. Samma som N. Såklart.
I sista minuten inhandlades en söt liten tomte klänning som jag glatt visade upp,
"Var är tomtebyxorna mamma?" Ska ha samma som N. Lyckligtvis passade det fröken att ta ett par röda tights som redan fanns. Det är bra att veta vad man vill, jajjamensan!

Två små nissar på väg till sitt första luciatåg ♥
//Annica

2 kommentarer:

  1. Sötnosar!!
    /Susanne

    SvaraRadera
  2. Vilka gulliga nissar! Kramar till dem. Gunilla G

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!