onsdag 17 juni 2015

Sommarlov och 2-åring!

Äntligen är sommarlovet här! Noel hade sin avslutning förra veckan med sång i kyrkan och tårta efteråt i skolan. I år hade vi föräldrar övat in ett par sånger som hemligt nummer som vi sjöng till barnen, det var väldigt kul och lite rörande. Jag har ju som sagt tidigare lite svårt att inte gråta på skolavslutningar, fattar inte vad det är med det. Noel kan ju knappt nynna på sångerna här hemma innan som träning utan att jag sitter och lipar!


Min stora fina kille har gått ur första klass och ska börja tvåan till hösten. Stolt mamma!

En av mina bästa vänner har nyss fått sitt femte barn och i helgen fick vi beskåda underverket! Så liten, så fin och alldeles underbar ♥


Imorgon gör Ella sin sista dag på förskolan där hon gått sedan hon var 2 år. Lite jobbigt för både henne och mig... Hon har trivts så gott och älskar sitt dagis. Det kommer att bli spännande och bra att börja på Fritids och skolan men vi är inte riktigt där ännu, men snart så!
Liten Irma tar vid så vi släpper inte taget helt om "Humlan".
Jo men man ser ju att man har en stor tjej, första tanden är nu ute..


Å så har vi nu en tvååring i huset! Det märker man bland annat genom att allt är "min"! Dagen firades med sol, paket, gäster, sång och Babblarnatårta.
Lilla yrväder, det är konstigt att du alls fastnar på bild sådan fart som du alltid har...

Trevlig midsommar!
/Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!