söndag 3 maj 2015

Orienteringstävling

Sköna maj har gjort sitt intrång och med den hoppas vi på lite värme och sol!Längtar sååå efter det... På lördag åker vi till Spanien en vecka, hoppas jag....Det går nämligen vattkoppor på förskolan och får lilla fröken det så måste vi ju ställa in. Håller alla tummar att hon inte, inte får det, det hade varit så typiskt. Allra sämst skulle vara om det bryter ut på plats för då får man ju inte flyga hem. Som jag läst på verkar det som en förälder då får stanna med det sjuka barnet och den andra åka hem med de andra. Inget alternativ lockar mig. Nej, nej vi håller oss friska!!

Noel har gått på orientering i vår klubb OK Skärmen ett tag och tycker det är jättekul och igår var det dags för den första tävlingen som så lämpligt låg på "hemmaplan". En mycket nöjd kille sprang hela banan och hade stöttning av pappan, gick i mål och fick välja pris som alla som deltog fick.Popcorn till alla barn i väntan på prisutdelning.


Vi andra var hejarklack, en ganska värdelös sådan dock då vi missade både start och målgång... Men till prisutdelningen var vi med!

Måndagskvällarna denna terminen har haft lite guldkant då jag haft körträning då. Denna gången har vi tränat inför en gospelkonsert som ska sjungas tillsammans med en annan kör så totalt blir det 60-70 glada körsångare. Ikväll är konserten i Högsäters kyrka och alla är varmt välkomna att komma och lyssna, det kommer bli toppen! Tyvärr har jag en bacill i halsen som gör att jag inte kan vara med. Väldigt ledsen över detta men jag ska gå och se på konserten i alla fall och få njuta av musiken på detta sätt.


Allt för nu, Ha en skön söndag!
//Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!