måndag 18 maj 2015

Mallorca

Vi har haft en toppenvecka på Mallorca, inga vattkoppor eller andra mer eller mindre förväntade åkommor... Vädret har varit strålande, rekordvarmt för årstiden. Så det blev mycket sol och bad i både poolen och havet.

Ett par utflykter blev det också, bland annat en till gamla delen av Alcudia med väl bevarad ringmur som man kunde strosa på.God mat har vi frossat i, en och annan glass har det blivit. Irma är ju ett litet språkgeni och kläckte ganska snart att hon "Lilla Helado" dvs gillade glass.


En annan dag besökte vi vattenlandet Hidropark. Med massa roliga rutschkanor och vattenlek i alla former. Vad som drog ner upplevelsen något var det hutlösa inträdet och att allt från solstolar till aktiviteter till att bli fotade där inne kostade extra. Tur att vi alla hade riktigt kul annars hade jag surnat till ordentligt av detta, Till och med jag vågade mig upp i kanorna och skrek högre än badvakts mini Hitlarna orkade blåsa i sina visselpipor när jag susade ner!
Ja och stränderna och havet, så underbart! Väldigt bra tid att åka nu tycker jag. Inte fullbelagt på hotellet, inga köer på aktiviteterna vi var på samt vackert blommande överallt.

Hemma i verkligheten igen har vi fått leta fram både mössor och vantar. Fy vad kallt det är... Trötta men väldigt nöjda med vår semester!

//Annica


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!