lördag 7 mars 2015

Död mus

Någonstans i detta hus har en liten mus gått hädan, ingen större sorg över det. R.I.P lilla mus, men kunde du inte tänkt på ett bättre ställe att avsluta dina dagar? Det luktar just vad det är; död mus i vårt hus! Detta har förvisso genererat ett hysteriskt rensande och städande för att försöka hitta den lilla gynnaren, men utan framgång. Den får väl ligga där och ruttna och lukta till fram i sommar någon gång... Vi vänjer oss säkert?

Igår var det härligt vårväder och vi tog oss en tur till Uddevalla för att hämta våra nya pass. Fikade lite och njöt av solen på lekplatsen. Vårt minsta yrväder virvlade fram i en fart sällan skådad, hon har ett hiskeligt tempo och tycker nästan allt är roligt! En solstråle och glädjespridare är vad hon är!
Förra helgen var det barnloppis i Vbg, vi var där och gjorde några fina fynd! Älskar verkligen loppisar och särskilt dessa då det oftast är hög kvalitet, bra utställare och bra arrangerat. Köpte klänningar från Me & I och Kameleont till tjejerna samt ett par Kavat kängor till Irma för liten peng.För snart är våren här på riktigt och vi har ju även en Spanienresa att se fram emot!

//Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!