tisdag 18 mars 2014

Imorgon börjar vi om...

I dag har det varit en sådan där dag då allt bara har blivit fel. Stressig morgon som vanligt och så iväg. Letar efter bilnyckeln, var är den? Men VAR är den!!! Börjar ana oråd och ringen mannen som såklart har tagit med den till jobbet. Hur löser vi detta då?! N fick åka skolskjuts och så har vi en snäll granne som lånade ut bilen så E kom iväg hon med. Tyvärr skulle grannen själv ut  och åka så kära mannen lovade att köra hem nyckeln på lunchrasten. Allt väl...
Tills de ringer från skolan och säger att N halkat och slagit bakhuvudet i kakelgolvet i duschen, och jag har ingen bil!!! Stor frustration och oro. D fick ju åka från jobbet och hämta lillkillen som efter omständigheterna mådde ganska bra. Det var en ordentlig smäll men det verkar ha gått bra som tur var. Vi har varit hemma och tagit det lugnt resten av dagen.

Han har haft lite otur det sista vår lille gosse. I söndags när vi skulle grilla så brände han sig på ett sittunderlag som tog eld. På näsan av alla ställen. Han skulle slänga undan underlägget och det for upp i ansiktet på honom. Det får vi nog också vara tacksamma för att det gick så bra som det gjorde för det kunde gått riktigt illa. Nu fick han bränd plast på nästippen och vi fick åka till jouren för omplåstring. Stackars liten!

Jag bjuder på lite god müsli som avslutning. Det finns egentligen inte något riktigt recept utan jag tar lite vad som finns hemma.
Ex.
Havregryn
Pumpafrön
Solrosfrön
Sesamfrön
Hasselnötter
Mandel

Hacka nötter och mandel grovt och lägg allt i en långpanna.
Blanda 1dl vatten med 0,5dl olja och lite honung efter behag. Någon matsked brukar jag ta.
Krydda med kanel om man tycker om det.
Häll vattenblandningen över frö och nötter.
Rosta i ugn 15-30 min rör om var 5:e min.
200graderLev väl!
//Annica

1 kommentar:

  1. Tur i oturen eller slutet gott allting gott kan man kanske säga. Synd att inte nästa granne var hemma heller då. Hälsa Noel så gott från oss!

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!