onsdag 12 februari 2014

Ödmjukhet inför livet

 
Det var en dramatisk rubrik men det är så jag känner just nu. Livet är skört och det gäller att ta vara på tiden och fylla den med bra saker, för plötsligt kan det vara för sent. Jag är så lycklig för att jag ikväll fått ett positivt besked över något som har tyngt mig ett långt tag.

Jag har verkligen inte mått bra och haft en massa konstiga symptom som oroat mig. Jag var redan lite nedsatt och hade inte riktigt hämtat mig från havandeskapsförgiftningen och graviditet. Så i början trodde jag att det var sviter efter det som inte ville ge med sig. Till exempel ser jag en suddig fläck på höger öga som började under denna perioden.
Sommaren fortsatte med yrsel och lite domningar i armen. Domningarna spred sig till högra halvan av ansiktet och högra benet. Var hos läkare, sjukgymnast och naprapat men blev inte bättre, tappade känsel mer och mer och var förstås väldigt orolig över detta. Oron tog nästan överhand och jag tappade lusten till att göra någonting. Man ska ju inte googla sina symptom....då blir man inte lugnare direkt!
I december strax innan jul var jag och tog ett ryggmärgsprov för att utesluta borrelia, vilket det heller inte var.
Efter många turer, mycket våndor, ren och skär dödsångest så har jag fått en remiss till neurolog. Förra veckan var jag i Gbg och gjorde en magnetröntgen på hjärnan och halsryggen. Det har varit långa dagar att vänta på det beskedet och svaret kom ikväll.
Jag har en förträngning i kotorna på halsryggen som klämmer nervtrådarna, det är troligtvis därför jag haft både yrsel och domningar. Mycket lättad att få detta besked. Nu börjar livet igen!!

Vad gör väl lite magsjuka i det stora hela?!?

Var rädda om er och varandra!
Kram Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!