söndag 23 juni 2013

Nu är hon här!

För en vecka sedan kom hon vår lilla, lilla prinsessa. 47 cm lång och 2946g tung. Irma blev hennes namn. Äntligen fick vi se henne!

Eftersom jag inte mått så bra sista tiden och varit inlagd för havandeskapsförgiftning så blev jag igångsatt. Först gick det lite trögt men när jag väl fick dropp så kom hon på en halvtimme. Hej å hå! Två krystvärkar och sedan var hon ute, smått chockade var vi väl allihop inte minst barnmorskan som var på väg ut...

Men allt gick bra och vi hamnade på BB.
Två dygn senare blev vi inlagda på neonatal avdelningen för lillan mådde inte så bra, hennes socker hade sjunkit och var jättelågt. Hon fick dropp och började sondmatas. Mycket oro och många tårar över detta såklart. Men hon fick bra hjälp så att hon snart blev bättre. Trött är hon fortfarande och behöver mat lite och ofta för att orka. Nu är vi hemma på permission och hoppas att allt ska vara bra när vi gör återbesök på tisdag, så vi blir utskrivna.

Gissa om det finns några stolta storasyskon?!

Vi njuter oerhört av att vara hemma i vår "bäbisbubbla", det är så mycket att fascineras över; hur små de är och hur mycket en sån där liten kan sova.  Och hur trött man är......Så god natt!

//Annica

2 kommentarer:

  1. Stort grattis och hon är så vacker <3

    SvaraRadera
  2. Ljuvlig liten varelse! Det är även roligt att se de stolta syskonen!
    Kram och lycka till, Gunilla G

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!