torsdag 27 september 2012

Nya hojen

Mellan alla regnskurar så cyklar vi nuförtiden. Lilla fröken fick en så fin cykel när hon fyllde år och den kämpar hon på med. Envis som en gammal get är hon, men det är lite mycket att hålla ordning på...trampa och styra och allt det där!! Snart gissar jag att hon håller samma takt som storebror, med den viljan!


Det har varit ganska mycket på jobbet denna veckan så jag är trött, mycket trött. Igår var vi på studiebesök på en annan förskola i Lidköping; Råda Mosse. Vi blev fulltankade med inspiration och nya idéer. Väldigt intressant att se hur andra jobbar med helt andra gruppindelningar, lokaler, förutsättningar och tankar.

Efter semestern bytte jag avdelning på jobbet och det har blivit så bra.Det var många turer fram och tillbaka och ingen visste alls hur hösten skulle bli. Men det blev toppen och just nu trivs jag jättebra! Ett tag hade jag planer på att göra något annat just för att det var så rörigt förra terminen, men nu har jag landat och gillar!!

Imorgon blir det tandläkaren och det gillas däremot inte. Jag har heller inte hittat någon som kan ha barnen den stunden så de måste vara med, det kan bli spännande. Hade jag inte redan bokat om tiden två gånger så skulle jag gjort det. Det är bara att hoppas att de håller sig i skinnet!

//Annica

2 kommentarer:

  1. Hej Annica! Vi kan väl träffas tillsammans med barnen någon gång och bekanta oss, så kan ju jag hjälpa dig när det kniper! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad gullig du är! Ja det hade de säkert tyckt var jättekul!

      Radera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!