onsdag 22 juni 2011

Loppis













Ett par söndagar i rad har jag varit på loppis turné, det är fantastiskt roligt! Ibland gör man fynd och ibland kan man komma hem och låtsas att man gjort ett fynd... När sanningen egentligen är att man blivit så kär i en sak att den bara var tvungen att följa med hem. Ingen behöver ju veta vad priset var...?! I alla fall ingen i den här familjen...



Förra söndagen var vi på Utängs antik i Fisketorp en stor loppis som hade allt! Absolut värt ett besök för den som har detta intresse. Där köpte jag en emalj-grej som är tänkt till sommarstugan, den ska hänga vid tvättfatet och fungera som tvålkopp-handukshängare. En typisk sak som jag blev förälskad i.



Denna söndagen bar det av uppåt Dalsland, till Dals-Långed närmare bestämt. Här besökte vi Herbrets antik. Ett mysigt litet ställe som också hade några godbitar jag fastnade för. En liten glaskupa samt en medaljong. För den som har vägarna förbi så rekommenderas även ett besök på detta ställe!



I dag blir det nog en tur för att kolla om man kan göra några fynd på sommar-rean, men alla har väl varit där och länsat redan?



Må så gott! Annica

2 kommentarer:

  1. Roligt med en ny blogg att titta in till!
    Vilka fina loppisfynd.
    Ha en bra midsommar.
    ps. hoppas du lägger upp lite scrap också ;) ds

    SvaraRadera
  2. Känner mig redan inspirerad att ta en tur ut på loppisar och se vad som kan finnas. Enda kruxet är väl att jag här hemma har en massa prylar som skulle passa på loppis... Lycka till med bloggandet, kram anna w.

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!