måndag 9 februari 2015

Melodifestival och fortsatt sjukstuga.


Nu var det ett tag sedan, jag har inte orkat för här har varit sjukstuga och är fortfarande. Varje år denna tiden, som ett brev på posten... Avskyr det och blir deprimerad, på riktigt!
Magsjuka, influensa, halsfluss varvat med vanlig förkylning, svimningar och hjärtklappning. En penicillinkur hinner knappt ta slut innan det är dags för nästa. Ja suck ge mig sol och vår samt frisk familj!

Slut på gnäll, det har ju också varit trevligheter! I lördags var jag och ett par vänner på melodifestivalen minsann. Det var superkul. Att få umgås en hel dag, äta gott och uppleva stämningen i Scandinavium. Vi var ute lite sent när vi skulle köpa biljetter så vi visste att vi inte fått de bästa platserna. När vi väl var på plats så var platserna till och med så dåliga att de hade utgått!! Där stod en vakt och beklagade, och delade ut nya. Efter lite blink med ögonen och tre fjäskande flickors vädjan så hade vi fått uppgraderat våra biljetter till 7 raden (på läktaren dock) ibland ska man ha tur!!Eric Saade innan sitt nummer.
Idag har det varit sol och vi har tagit våra snoriga näsor ut på en liten promenad, det är härligt med sol!! Ella var så tapper och drog Irma nästan hela vägen. En envis, stark och mycket snäll storasyster. Världens bästa!


Nu väntar vi hem Noel från skolan där det varit utedag i skogen idag. Tjock i halsen och mandlar som apelsiner men ingen feber åkte han iväg med idag, får se vilket skick han är i när han kommer hem....

//Annica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Lämna gärna en kommentar så blir jag så glad!